Na Rogli znamo poskrbeti za zimske radosti. O tem priča zadovoljstvo številnih gostov, ki se na Zreško Pohorje redno vračajo. Ne nazadnje o tem pričajo številna domača in mednarodna priznanja, ki jih je Rogla prejela.

Z modernimi sistemi umetnega zasneževanja zagotavljamo smučarske užitke od pozne jeseni do zgodnje pomladi. Smučarjem zagotavljamo najmanj sto smučarskih dni na vzorno urejenih smučiščih, pokritih z naravnim in kompaktnim snegom. Na približno 100ha urejenih smučiščih za začetnike, rekreativce, vrhunske smučarje in tekmovalce se nahaja 11 vlečnic, 2 štiri sedežnici in več deset kilometrov urejenih prog za smučarje tekače.

Tisti, ki jim ne manjka energije in adrenalina, se dobro znajdejo tudi na ovirah v Fun parku Rogla, poligonu za deskarje in free style smučarje, ki poteka vzdolž leve strani smučišča Mašin Žaga.

Posebno doživetje je, od četrtka do nedelje, nočna smuka na osvetljenih smučiščih Košuta in Jasa. Za tiste, ki vedo, da za učenje ni nikoli prepozno, nudi Šola snežnih športov Intersport, začetniške in nadaljevalne tečaje. Pod vodstvom učiteljev smučanja boste ugotovili, kako zabavno je lahko smučanje in kako preprosto ga je obvladati. Šola snežnih športov Intersport že vrsto let prejema priznanja za najboljšo šolo smučanja v Sloveniji.

Kontakt

Unior kovaška industrija d.d.
Kovaška cesta 10, 3214 Zreče
03 757 61 51
rogla@unitur.eu