Skupine


Organizirate in izvajate večdnevne programe za mlade? Potrebujete ustrezne prostore za izvajanje usposabljanj, seminarjev, izobraževanj ali konferenc? Iščete primerne kapacitete za športne priprave in treninge? Želite izpopolniti vaš pevski nastop ali gledališko predstavo pred javnim nastopom? In vse to združiti s prijetnim druženjem?

Potem so mladinski centri hostli pravi naslov za vas.

Pri Mreži MaMa vam na podlagi vaših potreb pomagamo izbrati najbolj primeren hostel, pridobimo ponudbe ter poskrbimo za nadalnje usklajevanje z izbranim hostlom.

Zakaj izbrati mladinske centre hostle?

Cenovno ugodne kapacitete

Mladinski centri hostli vam zagotavljajo cenovno ugodne in tehnološko moderno opremljene seminarske in računalniške prostore, koncertne dvorane primerne tudi za gledališko dejavnost, glasbene vadnice in snemalne studie ter uporabo športne infrastrukture.Moderno opremljeni hostli vam s cenovno ugodnimi oblikami nastanitve omogočajo izvajanje večdnevnih aktivnosti. Primerni so za skupine 20 – 70 udeležencev, razpolagajo pa z eno, dvo, tri ali več posteljnimi sobami.
Vse na enem mestu

V mladinskih centrih hostlih imate na voljo različne vrste prostorov za izvajanje programskih aktivnosti, nastanitve ter možnost uporabe športnih objektov v okviru centra ali neposredni bližini, prav tako pa za skupine organizirajo tudi prehrano. Poleg tega lahko na podlagi vaše želje in predhodnega naročila poskrbijo za spremljevalni družabni program ali organizirajo zunanje aktivnosti v lokalnem okolju.

Podpiramo mlade in mladinsko delo

Podprite mlade in mladinsko delo. Z izbiro mladinskih centrov hostlov podpirate razvoj mladinskih centrov, ki mladim zagotavljajo varno okolje za izkustveno učenje in preizkušanje lastnih idej, prostor za pridobivanje prvih delovnih izkušenj in razvoj kompetenc ter nenazadnje tudi priložnosti za prvo zaposlitev.
 


Pošlji povpraševanje