Pogoji uporabe

 

Pogoji uporabe veljajo za domeno www.slovenomad.si in pripadajoče podstrani.

S pogoji uporabe Mreža MaMa določa pravice in obveznosti upravljavca ter obiskovalcev spletne strani Slovenomad.si.

Uporabnik je vsaka fizična ali pravna oseba, ki z uporabo spletnega brskalnika dostopa do spletne strani.

Upravljavec je Zavod Mladinska mreža MaMa, Gosposvetska 5, 1000 Ljubljana.
 

Delovanje in omejitev odgovornosti
 

Vsebine na spletni strani Slovenomad.si so zgolj informativne narave in niso zavezujoče.
 

Mreža MaMa si bo prizadevala zagotoviti nemoteno in brezhibno delovanje spletne strani ter skrbeti za ažurnost vsebin, vendar ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak. Spletno stran uporabljate na lastno odgovornost.
 

V kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost, nam to prosim sporočite na mch.marketing@mreza-mama.si.
 

Mreža MaMa ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi uporabniku nastala zaradi obiska spletne strani, razen v primeru, ko je nastala škoda posledica velike malomarnosti ali naklepnega ravnanja upravljavca.
 

Pogoji uporabe
 

Na spletni strani Slovenomad.si so objavljene informacije o mladinskih centrih hostlih, njihove ponudbe in storitve ter nabor doživetij ostalih lokalnih ponudnikov. Doživetja lokalnih ponudnikov so objavljena zgolj z namenom informiranja o razpoložljivih aktivnostih v posameznem lokalnem okolju. Mreža MaMa ne izvaja prodajnih aktivnosti za lokalne ponudnike, navedene na podstrani Doživetja.
 

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu slovenomad.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe.
 

Spletna stran vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. Mreža MaMa ni odgovorna za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah.